Tajništvo: 02 450 10 90 | Odjava prehrane: 02 450 10 98 info@abesednjak.si
Select Page

Spoštovani!

V Mariboru bomo med 20.30 in 21.00.

Lep pozdrav!

Spoštovani!

Sporočamo, da se bomo zaradi zastojev v Maribor vrnili vsaj z enourno zamudo. Natančnejšo uro prihoda bomo še objavili.

Lep pozdrav!

4. dan šole v naravi

Ko smo se zbudili, smo se uredili in se pripravili na zajtrk. Po zajtrku smo pospravili sobe in se pripravili na plavanje. Ob prihodu na plažo smo opazili zelo velike valove. Najprej nas je bilo malo strah, v vodi pa je bilo prav zabavno. Po plavanju smo se uredili in se pripravili na kosilo, nato je sledil počitek. Namesto popoldanskega plavanja smo zaradi slabega vremena v delavnicah izdelovali zapestnice in obeske iz školjk ter se pogovarjali o prijateljstvu. Nato je sledil čas za športne igre. Igrali smo odbojko na mivki, nogomet, košarko … Za tem smo povečerjali, po večerji pa smo v diskoteki plesali, peli in se zabavali. Še zadnjo noč bomo preživeli v Poreču, jutri pa se bomo polni prijetnih vtisov vrnili domov.

                                                                                                Napisali: Adriano, Mirnel, Nikola, 6. b

 

3. dan šole v naravi

Včeraj smo se zbudili, se pripravili na zajtrk in popravili zadnje detajle za čistočo naših sob. Po zajtrku smo se pripravili za plavanje in odšli na plažo. Na plaži smo v različnih skupinah delali vaje, ki so nam pomagale pri plavanju. Na plaži smo si privoščili še kakšen prigrizek, nato pa smo se utrujeni odpravili nazaj v paviljon. Imeli smo nekaj prostega časa. Po počitku smo se odpravili igrat različne športe (nogomet, košarka, odbojka). Nato smo spet oblekli kopalke in odšli na plažo, kjer smo lahko sami izbrali, kaj bomo počeli. Ko smo končali s plavanjem, smo prišli do paviljona in se uredili za večerjo. Po večerji smo vzeli nahrbtnike in odšli v mesto. Tam smo imeli slabo uro časa, da smo si lahko ogledovali stojnice in se sprehodili po glavni ulici. Ko je čas potekel, smo se skupaj odpravili proti paviljonu in dneva je bilo počasi konec.

 

                                                                                                                            Napisali: Maja in Ana Sofia, 6. b

2. dan šole v naravi

Ob 8.30 smo se odpravili na zajtrk. Po zajtrku smo se odpravili na plavanje, kjer smo se urili v  plavalnih veščinah in se preizkusili tudi na supu. Nato smo si privoščili sladoled. Po napornem plavanju smo se odpočili in se počasi odpravili na kosilo. Tudi po kosilu smo nekaj časa počivali, potem pa nas je spet čakalo plavanje. Učenci  6. a smo imeli pred plavanjem še čas za prosto igro, učenci 6. b pa so medtem raziskovali morsko obalo. Po popoldanskem plavanju smo se uredili in odšli na večerjo. Po večerji smo se nekateri igrali na igralih, nekateri pa so igrali odbojko ali košarko, dokler se ni stemnilo. Kasneje smo lahko gledali tekmo in navijali za naše košarkarje ali se družili v sobah, dokler ni napočil čas za počitek.

NAPISALE: Daša, Hana In Eva, 6. a

1. dan šole v naravi

Danes okoli 12.00 smo prispeli v Poreč in se razpakirali. Kmalu za tem smo imeli kosilo. Po kosilu smo imeli čas za počitek. Po počitku smo si pripravili torbe, si oblekli kopalke in odšli na plažo. Na plaži so nas testirali in razporedili v skupine. Nekaj časa smo plavali, nato pa smo si na plaži privoščili kepico sladoleda. Ko smo pojedli sladoled, smo imeli v vodi prosto igro. Za tem smo učenci 6. a raziskovali morsko obalo, učenci 6. b razreda pa so imeli čas za prosto igro. Ob 19.00 smo imeli večerjo. Po večerji smo vsi skupaj odšli na večerni pohod. Tako se je prvi dan šole v naravi v Poreču končal.

NAPISALI:

Liam, Marko in Matija, 6. a

 

Spoštovani!

Obveščamo vas, da so otroci in učitelji varno prispeli v VIRC Poreč.

Vodstvo šole

Prilagodi izgled strani