Tajništvo: 02 450 10 90 | Odjava prehrane: 02 450 10 98 info@abesednjak.si
Select Page

4. dan šole v naravi

Po zajtrku smo se odpravili na izlet z ladjico v Koper. Med plovbo smo si ogledali luko Koper in ladje velikanke, ki so čakale na vstop vanjo. Po pristanku smo se odpravili na sprehod po mestu, pred odhodom pa smo si privoščili še odličen sladoled. Ob vrnitvi nas je s prihodom prijetno presenetila gospa ravnateljica. Skupaj smo preživeli zanimiv popoldan. Z vrtnarjem Žigom smo si ogledali zdraviliški park in končno dočakali razburljivo nogometno tekmo na igrišču z umetno travo. Pred večerjo smo si izdelali verižice, nato pa se predstavili svoje talente na Debeli rtič ima TALENT.

Kmalu se vidimo!

3. dan šole v naravi

Danes je bil lep sončen dan. Po plavanju smo se odpravili na obalo, kjer smo napisali razglednice. Sledil je razburljiv lov za zakladom. Zmagovalna ekipa je prejela sončna očala. Sledilo je popoldansko plavanje, nato pa smo se pripravljali na jutrišnji večer talentov. Pred spanjem nam je učiteljica Ina prebrala pravljico za lahko noč.

2. dan šole v naravi

Za nami je sončen dan. Pogledali smo si zdravilišče Debeli rtič in na obali našli mnogo zanimivega. Popoldan smo preizkusili vsa športna igrišča, seveda pa tudi zelo veliko plavali.

Vetrovni pozdrav iz Debelega rtiča!

Spoštovani starši in skrbniki.

Obveščamo vas, da so učenci ter učitelji varno prispeli na Debeli rtič in vam pošiljajo prve pozdrave.

Vodstvo šole

Prilagodi izgled strani